Resiclips

Qui es pot presentar?

Alumnes residents en grups de 2 a 5 persones.

Què heu de fer?

Videoclips casolans, sense vergonya, simpàtics i que el seu contingut no sigui ofensiu per a ningú. Gravats de manera més o menys professional amb el telèfon, utilitzant o no alguna App (ex. Musica.ly). Podeu fer servir cançons de moda, de sempre, versions o pròpies.

Com funciona el concurs?

Presentació de clips

Us heu de gravar en vídeo (durada entre 20 i 30 segons) i enviar-nos-ho a través de la plataforma wetransfer[1] al correu lleure@campuseducatiudetarragona.cat amb el nom del vostre grup. A més a més, envieu-nos una fotografia del grup al mateix correu amb el nom dels participants, el de grup i el nom de la cançó/clip.

El termini màxim de presentació és DILLUNS 5 DE NOVEMBRE.

Les votacions

El DIMECRES 7 DE NOVEMBRE publicarem al perfil d’Instagram de la residència (instagram.com/residenciesCET) els clips presentats. El clip amb més vots a les 17h DE DILLUNS 19 DE NOVEMBRE serà el guanyador del concurs.

El lliurament de premis

El dimecres 21 DE NOVEMBRE a les 18h farem un berenar a la Sala d’estar de l’edifici D’Ors i es realitzarà el lliurament de premis.

[1] www.wetransfer.com si cliques a ‘+Add files’ incorpores l’arxiu de vídeo que no pot superar els 2 Gb. A la casella de ‘Friend’s email’ escrius lleure@campuseducatiudetarragona.cat. A la casella ‘Your email’ has d’escriure el teu correu on t’aniran enviant avisos de tot el procés. I finalment al missatge escriu el nom dels participants, el de grup i el nom de la cançó/clip.