Un, dos, tres… Comencem!

Iniciar un nou curs, conèixer gent nova, fer amics, posar-se en forma, aprendre coses noves, no perdre’s cap  partit, veure totes les sèries possibles, estudiar, voltar i divertir-nos… Aquests i molts més són alguns dels objectius que es planteja l’alumnat resident per aquest curs que acabem d’encetar.

Amb la tardor i la fi de l’estiu comença un període de canvis que propicien l’adquisició de nous hàbits. Però per poder assolir l’èxit, és necessari tenir constància i treballar de valent. Nosaltres, hem començat amb moltes ganes i energia i estem molt satisfets de l’inici de curs, ple de feina però profitós!

Com a personal adreçat al benestar dels residents, procurem oferir serveis i activitats que facilitin l’adaptació a la residència, als nous centres educatius, a la coneixença de noves persones… busquem canals de comunicació i noves activitats engrescadores per a tothom. Aquests dies estem planificant l’agenda d’activitats de lleure del primer trimestre.

Fa uns dies que hem obert el gimnàs, on podeu trobar un monitor que us prepararà una taula de treball i us guiarà en l’ús de la maquinària. Passeu a fer-hi una ullada i ja ens dieu.

I vosaltres què, quins són els vostres objectius per aquest curs? Quines activitats us agradaria que s’oferissin a les residències? Com us agrada passar l’estona? Us llegim!