Mobilitat sostenible

El passat 18 de juny de 2021 el Campus Educatiu de Tarragona va acollir la presentació de l’autobús Caetano H2.City Gold, un bus elèctric impulsat per hidrogen.

La col·laboració de l’Empresa Municipal de Transport de Tarragona, EMT,  les empreses Messer de Tarragona i l’empresa carrosera d’autobusos Caetanobus, d’origen portuguès, van fer possible acollir al nostre Campus la presentació del nou vehicle que fa ruta a través de diferents ciutats europees.

Tots els assistents vam poder compartir les explicacions tècniques del nou vehicle, i en especial el personal docent dels instituts Comte de Rius i de Pere Martell, qui van poder conèixer de primera mà les característiques i potencial de l’hidrogen com a font d’energia aplicada al transport. El Campus Educatiu de Tarragona vol agrair la participació de les empreses, entitats i participants i continuem treballant en favor de la sostenibilitat.