XXII Espai de l’Estudiant

Dijous 10 de març de 15:30 a 19:00 h
Divendres 11 de març de 09:00 a 14:00 h

El Campus Educatiu de Tarragona presentarà la seva oferta educativa.

Vine a visitar-nos.

Què és l’Espai de l’Estudiant?

L’Espai de l’Estudiant és una fira anual que inclou, entre d’altres, tota la proposta formativa a nivell universitari i de cicles formatius de Catalunya, per tal d’atansar l’oferta informativa a la demanda de les comarques del sud de Catalunya.

A qui s’adreça l’Espai?

L’Espai s’adreça, principalment, als alumnes de 4t d’ESO, Cicles Formatius i Batxillerat.
Donat que l’Espai acull centres amb oferta de tallers ocupacionals i altres estudis no reglats, la visita és també interessant per als col·lectius que estan rebent una formació fora dels canals habituals.

Què trobarem a l’Espai?

Estudis universitaris, estudis de postgrau, formació professional, tallers ocupacionals, idiomes, estudis superiors, escoles de negocis, estudis artístics, batxillerat, formació no reglada, serveis per als joves (residències, estudiar i treballar a l’estranger, serveis financers…)

Quan tindrà lloc?

La durada de l’Espai és de dos dies, dijous i divendres. Els matins de 9h a 14h la visita es reserva als centres educatius (hi ha la possibilitat de visitar-lo en grup també el dijous a la tarda, a partir de les 15:30h).
La tarda del dijous, de les 15:30h a les 19h, el recinte s’obre també per al públic en general.

On trobarem l’Espai?

La seu del Consorci Prouniversitari/IEV es troba a Valls, la capital de l’Alt Camp.
El lloc de celebració és la Sala Kursaal, un edifici situat en una de les entrades de la ciutat que acull en 2.400 m2 la zona d’exposició i els serveis bàsics. L’exterior compta amb espai d’aparcament i un accés còmode i segur per als estudiants que es desplacen en autocar, a banda d’aparcaments municipals propers, tant de pagament com gratuïts.