Sopar de les Estrelles

El Campus Educatiu de Tarragona acollirà el 10è Sopar de les Estrelles contra el càncer que reuneix els restauradors amb estrella Michelin de la demarcació de Tarragona, Joan i Arnau Bosch, de Can Bosch; Diego i Ruben Campos, de Rincón de Diego; Fran López, del restaurant Villa el Retiro; Jeroni Castell de les Moles, Vicent Guimerà de l’Antic Molí, Rafel Múria de Quatre Molins i Josep Moreno de Deliranto. A aquests cuiners, els acompanyaran els restauradors, Mohamed Quauch del Terrat restaurant, Corina Grama del Restaurant Rod, Àngel Jiménez del Complex Educatiu Tarragona, el pastisser Marco Carreiro, Gabri Olivier de gelateria Olivier. A més, es comptarà amb el pa elaborat per Jordi Andreu, del Forn Andreu de Tarragona.

El sopar es farà el pròxim divendres 11 de novembre a les 21.00 hores. Els beneficis de la vetllada aniran destinats al Programa d’activitats per a la promoció de la Salut que porta a terme la Lliga contra el Càncer.

Inscripció

Les persones que vulguin assistir al sopar poden fer-ho trucant al telèfon de la Lliga contra el Càncer, 977 232 424, posteriorment s’haurà de fer el pagament amb Bizum, al número d’entitat 01392 o, a través de CaixaBank, fent un ingrés al número de compte ES38-2100- 3510-7622-0019-6217 indicant el nom i cognom. El preu del sopar és de 60 euros per persona i les taules si poden ser completes són de vuit persones.

El Sopar de les Estrelles Contra el Càncer celebra 10 anys
TAC 12 – Notícies 12 edició migdia 27 d’octubre de 2022

El Sopar de les Estrelles Contra el Càncer
Diari MES Digital – edició 28 d’octubre de 2022

Les estrelles Michelin de la demarcació es retroben en el desè sopar solidari en benefici de la Lliga contra el Càncer
Josep Suñé – Tarragona Ràdio – edició 27 d’octubre de 2022