Fòrum TRiCS

El XVII Fòrum TRiCS del curs 2023-2024 està obert a la participació a tots els alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau superior de la demarcació de Tarragona, independentment de la modalitat o àrea del coneixement.


Presentació

Fòrum de Treballs de Recerca de Batxillerat i Crèdits de Síntesi de Formació Professional de Grau Superior en l’àmbit de les ciències i la tecnologia i les humanitats i ciències socials, i arts al Camp de Tarragona.

Des del Departament d’Educació i l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) volem fer la nostra contribució en el procés de formació científica i tecnològica dels joves, organitzant el Fòrum de Treballs de Recerca de Batxillerat i Crèdits de Síntesi de Formació Professional de Grau Superior.

Volem que la comunitat educativa tingui l’oportunitat de trobar-se en aquest espai per intercanviar experiències i difondre la feina feta en els Treballs de Recerca de Batxillerat i en els Crèdits de Síntesi del Cicles Formatius de Formació Professional de Grau Superior, que, en aquest mateix espai de trobada, es donin des de l’AEQT el suport mitjançant mecanismes d’assessorament als estudiants en l’elaboració dels seus treballs.