Missió


Qui som i què fem?

La nostra raó de ser és construir un Campus per a l’aprenentatge, l’educació i el creixement de les persones.

El Campus Educatiu de Tarragona és un espai amb professionals de referència en l’àmbit de l’educació a les comarques de Tarragona.

La missió de l’Òrgan de Gestió del Complex Educatiu de Tarragona es fer realitat el seu propòsit o visió de ser un campus d’excel·lència per a la formació de les persones a la Catalunya sud.

L’equip de persones pertanyents a la gerència, més de 94 treballadores i treballadors, dia a dia es comprometen per assegurar fer realitat els següents reptes:

 1. Persones: ser un lloc bo i saludable on treballar.
 2. Serveis: afavorir l’educació i la formació de les persones al llarg de la vida.
 3. Campus d’excel·lència: espai on forjar aliances, compromisos i accions per assegurar oportunitats de millora de les competències de les persones.
 4. Socis: desenvolupar una xarxa de col·laboració per crear valor compartit i durador, afavoridor de la formació de qualitat, integrant la sostenibilitat i la igualtat de les persones.
 5. Planeta: compromís per impulsar accions sostenibles perdurables.
 6. Benefici: maximitzar els serveis eficaços i eficients en la formació de les persones.
 7. Productivitat: ser una organització eficaç, eficient, amb talent i adaptativa a les necessitats de les persones i l’evolució de l’entorn.

Les treballadores i treballadors de l’Òrgan de Gestió, es comprometen per assegurar serveis de qualitat als instituts i a les persones usaries del Campus.

Ajudem a fer possible que els més de 400 professionals del Departament d’Educació que hi treballen diàriament despleguin els projectes educatius de cada centre.

Afavorim que els centres educatius, puguin integrar els valors i l’encàrrec de la política europea de cooperació, marc ET2020, basat en l’aprenentatge permanent en els diferents contextos d’aprenentatge: formal, no formal i informal.

Els quatre propòsits principals de l’ET2020 han d’inspirar l’activitat regular del Campus i dels professionals del Departament d’Educació, i resta de serveis, integrant en el seu programari accions per:

 • Propiciar l’aprenentatge permanent i la mobilitat.
 • Millorar la qualitat i eficàcia de l’educació i la formació.
 • Promoure la igualtat, la cohesió social i la ciutadania activa.
 • Fomentar la creativitat, la innovació i l’emprenedoria.