Serveis

Benvinguts al Campus Educatiu de Tarragona

El Campus Educatiu de Tarragona (CET), és un espai dedicat, fonamentalment a l’ àmbit de l’ ensenyament. Acull, des de la seva inauguració, l’any 1956, diferents equipaments, que també es troben a disposició per a institucions i empreses.

En aquest sentit, el Campus ofereix tot un seguit de serveis que poden resultar d’allò més útils per a l’organització d’esdeveniments educatius, culturals, empresarials, lúdics i esportius.

Situat en un entorn únic, envoltat de zones verdes i masses boscoses de pins, olivers i garrofers, es tracta d’un indret que convida a la reflexió, la desconnexió i la serenor. La proximitat, a més a més, amb Port Aventura, les platges i molts atractius turístics de la Costa Daurada, el converteixen en un espai molt atractiu.

Què oferim?

Menjador:

El Campus també posa a l’abast d’empreses i institucions el seu menjador, de més de 90 metres de llargària, que pot assumir l’alimentació de fins a 500 persones. Es troba situat al bell mig del Campus, i pel tipus de construcció, molt innovadora en el seu moment, aprofita d’una manera extraordinària la lluminositat natural.

Residències

Les Residències del Campus compten amb una capacitat de fins a 400 places, i plantegen la possibilitat d’allotjar, durant els dies que sigui necessari, les persones que participin en qualsevol tipus d’esdeveniment. Disposen d’habitacions individuals i dobles, caracteritzades per la seva amplitud, amb més de 25 metres quadrats cadascuna, amb tots els serveis bàsics coberts i amb zones comunes com una cuina pròpia, sales multimèdia, de TV i conferències.  

Rodatges:

Els espais del Campus han esdevingut, per l’ interès del seu estil constructiu, l’ escenari, en diverses ocasions, d’ anuncis publicitaris de marques reconegudes, sèries i pel·lícules.

Zona esportiva:

També s’hi apleguen diverses instal·lacions esportives (pistes de futbol, futbol sala, bàsquet, rugbi i beisbol), molt valorades per a l’organització d’estades o d’activitats esportives no professionals.

Aules i Teatre:

El Campus, amb 68 hectàrees de superfície, disposa d’aules de diferents dimensions equipades amb sistemes de projecció, sonorització i climatització que permeten la realització de tota mena de sessions formatives i un teatre per esdeveniments amb una capacitat de 900 persones.

Servei d’ infermeria:

A banda de garantir unes instal·lacions aptes per a una gran diversitat d’actes, i l’allotjament i l’alimentació dels participants, el Campus manté, durant les 24 hores del dia, un servei d’infermeria preparat per fer front a l’atenció sanitària de qualsevol urgència.

Zones d’aparcament i connexió directa amb Tarragona:

Un altre dels avantatges del Campus són les extenses zones d’aparcament gratuïtes de què disposa, així com la seva connexió fluïda, per mitjà del transport públic (L-42 dels autobusos municipals), amb la ciutat de Tarragona.

Localització:

Contacte:

Tel: 977 55 61 05

Mail: cet_gerencia.educacio@gencat.cat

Web: www.campuseducatiudetarragona.cat

Autovia de Salou s/n, 43006 Tarragona