Serveis

Formulari de sol·licitud d’ús d’instal·lacions i serveis
Com sol·licitar-ho?

Presenteu la sol·licitud complimentada i signada electrònica a través de la seu electrònica per formalitzar la mateixa:

https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Peticio-generica

Envieu també la documentació presentada al correu: cet_gerencia.educacio@gencat.cat

Qualsevol dubte contacteu amb nosaltres al telèfon: 977 556 105

Formulari de sol·licitud d’aules i pistes esportives
Com sol·licitar-ho?

Presenteu la sol·licitud complimentada i signada electrònicament en horari d’oficina de 09:00h a 14:00h a la recepció de l’Edifici de Gerància per efectuar el pagament en TPV.

Aquest procediment és exclusivament per a la contractació no periòdica d’aules i espais esportius.

Preus per l’ús d’espais, instal·lacions i prestació de serveis.

Què oferim?

El Campus Educatiu de Tarragona (CET), és un espai dedicat, fonamentalment a l’ àmbit de l’ ensenyament. Acull, des de la seva inauguració, l’any 1956, diferents equipaments, que també es troben a disposició per a institucions i empreses.

En aquest sentit, el Campus ofereix tot un seguit de serveis que poden resultar d’allò més útils per a l’organització d’esdeveniments educatius, culturals, empresarials, lúdics i esportius.

Situat en un entorn únic, envoltat de zones verdes i masses boscoses de pins, olivers i garrofers, es tracta d’un indret que convida a la reflexió, la desconnexió i la serenor. La proximitat, a més a més, amb Port Aventura, les platges i molts atractius turístics de la Costa Daurada, el converteixen en un espai molt atractiu.

Aules i teatre
Aules i Teatre

El Campus disposa d’aules de diferents dimensions equipades amb sistemes de projecció, sonorització i climatització que permeten la realització de tota mena de sessions formatives i un teatre per esdeveniments amb una capacitat de 900 persones.

Zones esportives
Zones esportives

També s’hi apleguen diverses instal·lacions esportives (pistes de futbol, futbol sala, bàsquet, rugbi i beisbol), molt valorades per a l’organització d’estades o d’activitats esportives no professionals.

Espais per a rodatges
Rodatges

Els espais del Campus han esdevingut, per l’interès del seu estil constructiu, l’escenari, en diverses ocasions, d’ anuncis publicitaris de marques reconegudes, sèries i pel·lícules.

Serveis residencials
Residències

Les Residències del Campus compten amb una capacitat de fins a 400 places, i plantegen la possibilitat d’allotjar, durant els dies que sigui necessari, les persones que participin en qualsevol tipus d’esdeveniment. Disposen d’habitacions individuals i dobles, caracteritzades per la seva amplitud, amb més de 25 metres quadrats cadascuna, amb tots els serveis bàsics coberts i amb zones comunes com una cuina pròpia, sales multimèdia, de TV i conferències.  

Servei de menjador
Menjador

El Campus també posa a l’abast d’empreses i institucions el seu menjador, de més de 90 metres de llargària, que pot assumir l’alimentació de fins a 500 persones. Es troba situat al bell mig del Campus, i pel tipus de construcció, molt innovadora en el seu moment, aprofita d’una manera extraordinària la lluminositat natural.

Servei d’infermeria
Servei d’infermeria

A banda de garantir unes instal·lacions aptes per a una gran diversitat d’actes, i l’allotjament i l’alimentació dels participants, el Campus manté, durant les 24 hores del dia, un servei d’infermeria preparat per fer front a l’atenció sanitària de qualsevol urgència.

Zones d’aparcament i connexió directa amb Tarragona

Un altre dels avantatges del Campus són les extenses zones d’aparcament gratuïtes de què disposa, així com la seva connexió fluïda, per mitjà del transport públic, amb la (L-42 dels autobusos municipals), que comunica el Campus amb el centre de la ciutat de Tarragona o la nova línia L-43 que atansa el Campus als Barris de Ponent de la ciutat tarragonina.