Espais per a estades

Les instal·lacions del Campus permeten organitzar estades lúdiques, esportives, d’estudi.

Trobareu en un únic espai, aules, camps esportius, allotjaments, servei de cuina i d’infermeria.

PREPARA LA TEVA ESTADA 2021, INFORMA’T I RESERVA EL TEU PROJECTE.

ESTADES 2023:

HAWABAVA 2023
CESA 2023
CAMPUS SEA-ADT
CAMPUS ADT
CURS DINAMITZADORS-PLA CATALÀ

ESTADES 2023, RESUM:

Campionat d’Espanya escolar d’Orientació-CESA 2023

La resolució del CONSEJO SUPERIOR DE DEPORTES sobre la proposta de celebració dels Campionats d’Espanya Escolars va aprovar la concessió de l’organització del Campeonato de ORIENTACIÓN a la Federación Española, amb seu de celebració a Tarragona.

La Federació Espanyola va delegar en la Federació Catalana l’organització del campionat. Aquesta juntament amb el Club Montsant de Curses d’Orientació, voluntaris, patrocinadors i institucions col·laboradores, van assumir l’encàrrec, que es va celebrar entre el 30 de juny i l’1 i 2 de juliol de 2023. El Campus de la Laboral va poder acollir al més de 450 participants.

Vídeos, Streaming i Podcast de Radio | CESA 2023 TARRAGONA:

ESTADES PROGRAMADES PER A L’ANY 2022

ESTADES PROGRAMADES+info
El Festival HaBaWaBa Spain programa la seva 4a edició el 2022 durant les vacances de Setmana Santa, del 9 al 12 d’abrilInscripciones abiertas para el HaBaWaBa Spain 2022 :: HaBaWaBa Spain
Curs de dinamitzadors del Pla Català 2022

https://esport.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/escolar/pla-catala-desport-a-lescola-pcee/
CAMPUS D’ESTIU ADT 2022
38 ANYS FENT BÀSQUET A L’ESTIU!
Quan?
Més informació
Casal Esportiu Riu Clar, s/n, 43006, Tarragona
659126835
tecnic@adtorreforta.com
Campus CREDV-CRE ONCE
Aquest potser el teu espai…
contacta amb nosaltres per visitar els espais, valorar els serveis i decidir.

ESTADES PROGRAMADES PER A L’ANY 2021

ESTADES PROGRAMADES+info
Curs de dinamitzadors del Pla Català 2021

https://esport.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/escolar/pla-catala-desport-a-lescola-pcee/
CAMPUS D’ESTIU ADT 2021
37 ANYS FENT BÀSQUET A L’ESTIU!
Quan? 4 TORNS: del 5 al 9, del 12 al 16, del 19 al 23 i del 26 al 30 de juliol
Horari: De 9.00h a 17.00h amb opció d’acollida!
On? Al Campus Educatiu de Tarragona
Per a qui? Nenes i nens del 2003 fins al 2017
Què inclou? Autobusos, piscina, naturalesa, dinar saludable, monitors titulats, roba esportiva…
Més informació
Casal Esportiu Riu Clar, s/n, 43006, Tarragona
659126835
tecnic@adtorreforta.com
Aquest potser el teu espai…
contacta amb nosaltres per visitar els espais, valorar els serveis i decidir.

Cursos de dinamitzadors/es del Pla Català d’Esport a l’Escola -2020

Uns 350 joves d’entre 12 i 18 anys (55% noies) de tot Catalunya van assistir durant les dues últimes setmanes del mes d’agost de 2020, a la 15a edició dels Cursos de Formació de Dinamitzadors d’Esport a l’Escola, que va tenir lloc al Campus Educatiu de Tarragona.

Amb motiu de la pandèmia de la Covid-19, l’activitat va canviar de dates, i es va dividir en dos torns, així mateix va comptar amb estrictes mesures de prevenció i seguretat.

L’activitat s’ha impartit amb la col·laboració de l’Escola Catalana de l’Esport i l’Associació de Joves Dirigents (Jo–DiC), i incloïa dos cursos: el CIATE de Dinamitzadors/res (1r nivell), amb 200 inscrits, i el CIATE de Gestió (2n nivell), amb 153 alumnes.

A causa de la situació creada per la pandèmia del coronavirus, aquest 2020 s’han adoptat diverses mesures excepcionals. En primer lloc, les dates habituals del curs s’han modificat i s’han traslladat a finals d’agost i principis de setembre –normalment, es fa entre juny i juliol-. L’activitat, a més, s’ha dividit en dues setmanes (enlloc de només una) per reduir l’aforament de cada un dels torns, cosa que ha permès l’allotjament en habitacions individuals o amb un màxim de 2 persones i ocupar com a màxim un terç dels aforaments dels espais (aules, teatre, menjador, etc.). Finalment, s’han aplicat les mesures i recomanacions de prevenció de la Covid-19, seguint els requisits que han marcat les autoritats sanitàries, i s’ha afegit al document d’autorització una declaració responsable.

Aquests joves, procedents de totes les comarques de Catalunya, han estat seleccionats/des pels coordinadors/des dels 963 centres educatius que han participat al Pla Català d’Esport a l’Escola durant el curs 2019-20. Els dinamitzadors han estat en règim d’allotjament i pensió completa durant 6 dies –de dilluns a dissabte- i han fet una formació específica de 50 hores (8 hores diàries) amb continguts sobre activitats esportives i sobre iniciació a la gestió esportiva, el lideratge i la formació en valors. El bloc de continguts i el professorat ha estat facilitat i programat per l’Escola Catalana de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

Aquest 2020 es manté el model implantat fa tres anys, en què es va començar a fer tot el CIATE sencer de Dinamitzadors, sumant el Bloc Comú al Bloc Específic que ja es feia, i on s’afegia al CIATE de Gestió la càpsula professionalitzadora de continguts de salut, seguretat i primers auxilis, la qual cosa permet als que superin el curs i facin les pràctiques corresponents tramitar la seva inscripció al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya.

Els cursos de dinamitzadors s’emmarquen en el Pla Català d’Esport a l’Escola, el programa impulsat per la Generalitat des de fa 15 anys per incrementar la pràctica esportiva en horari no lectiu en els centres educatius, en el marc d’una societat cada vegada més sedentària, i per educar el jovent en valors. Els dinamitzadors/es són els alumnes responsables de liderar l’associació esportiva que s’ha creat a cada escola inclosa al Pla Català.