Els nostres valors
Creem una cuina compromesa amb la salut , el medi ambient, la sostenibilitat i el respecte a la diversitat cultural.
Treballem per assegurar satisfer les necessitats nutricionals amb la preservació màxima dels paràmetres organolèptics dels productes i matèries primeres emprades per confeccionar els nostres cuinats.
Com a Campus, diàriament col·laborem amb entitats socials locals en la distribució de productes alimentaris cuinats.
La preservació nutricional i la qualitat organolèptica
Assegurem alimentació saludable, la nostra cuina segueix els criteris de l’alimentació mediterrània del professor Grande Covian, així mateix estem dintre de l’acreditació AMED, projecte d’identificació i acreditació d’establiments de restauració promotors d’alimentació mediterrània i d’oci actiu, promogut per la Direcció General de Salut Pública del Departament de Salut en col·laboració amb municipis, Consells Comarcals, Gremis de Restauració, empreses, Universitats i la Fundació Dieta Mediterrània, FDM.
L’acreditació AMED garanteix als consumidors:
- La utilització de l’oli d’oliva, per amanir i preparació dels plats.
- L’oferta de menús variats amb una oferta de verdures, hortalisses i llegums diverses.
- La prioritat d’ús de peixos i carns magres en la confecció dels plats.
- Menús amb fruita fresca en les postres.
- La inclusió de productes integrals.
- L’oferta de làctics amb baix contingut en greix.
Els nostre menú diari conté com a complement dels plats principals, una oferta complementària basada en : amanides, verdura, peix i arròs blanc i fruita de proximitat.
Els olis per amanir son de km0, i els olis de fregir son del tipus alt oleic, per resistir millor les altes temperatures i garantir al màxim els valors nutricionals.
El nostre sistema d’assegurament de la seguretat alimentària
Sanitàriament tenim implementat un sistema de gestió d’anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC o HACCP, procés sistemàtic i preventiu per garantir la seguretat alimentària, de forma lògica i objectiva.
Cuina km0
Confeccionem menús preferentment amb productes i matèries primeres estacionals i de productors locals.
Afavorir la producció local ens assegura minimitzar la petllada del carboni i aprofita el valor dels productes locals, amb les seves millors propietats organolèptiques.
Cuina per la diversitat
Treballem per oferir una cuina respectuosa amb les diversitats culturals tant religioses com per necessitats nutricionals específiques i sensibilitats als menjar, exemples: hala’l, vegetarià, al·lèrgies…
Gestió de residus
Hem integrat en els nostres processos la gestió per minimitzar l’ús d’envasos de plàstic i els envasos d’un sol ús.
L’objectiu encara amb camí per recórrer és poder dir adéu al plàstic i als envasos d’un sol ús.
El nostre servei de menjar per endur, ha incorporat l’ús de carmanyoles reutilitzables i envasos alternatius al plàstic.
Responsabilitat social corporativa
El nostre Campus, fa una petita aportació per afavorir davant la realitat social de necessitat alimentària que vivint, minimitzant el malbaratament dels aliments sobrants, els quals garantint totes les exigències sanitàries, son ficats a disposició d’entitats socials dedicades a satisfer les necessitats bàsiques de la ciutadania sense recursos.
L’any 2021 s’ha ampliat la col·laboració amb les entitats Joventut i Vida i Treball i Formació.
Així mateix, puntualment col·laborem en l’elaboració d’esdeveniments benèfics, com el Sopar de les Estrelles de la lliga contra el càncer, i altres iniciatives com la Cuculmeca, Setem.
La nostra fita es poder ser una entitat col·laboradora en el territori per afavorir l’equitat social
Per a més informació adreceu les vostres consultes a:
cet_gerencia.educació@gencat.cat
Telèfon 977 556 105