INS Pere Martell

Preinscripció 20-21
Tota l’oferta formativa, requisits i períodes de matriculació ho trobaràs a:

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici/

Preguntes freqüents,abans de matricular-se

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-3-6/ajuda/dubtes-temes/abans-preinscripcio/

EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL:

  • L’institut Pere Martell, lidera amb nou famílies professionals la formació de treballadors qualificats per cobrir les necessitats de les activitats industrials locals i les empreses de servei de manteniment de l’important Complex petroquímic, les nuclears i les empreses logístiques del Port de Tarragona, així com les industries agroalimentàries i automobilístiques.
  • L’Institut Cal·lípolis ofereix la capacitació de professionals en les famílies professional sanitàries, d’imatge personal, d’activitats físico esportives, vinculades totes elles als sectors serveis, hoteler i turístic tant importants a les nostres contrades.
  • En l’àmbit social, l’institut Pere Martell ofereix tres programes de formació i inserció per afavorir el programa pilot que acull el Campus d’acollida i integració de joves migrants sols, JOMIS que viuen i es formen al Campus.
  • L’institut Cal·lípolis també ofereix programes de formació d’inserció per alumnes que han deixat l’educció secundària obligatòria, així com un itinerari formatiu específic, IFE per a alumnes amb necessitats educatives especials associat a discapacitat intel·lectual lleu o moderada.